Üzümlük İlkokulu
ÜZÜMLÜK KÖYÜ ÜZÜMLÜK KÜME EVLERİ NO 23 ERUH / SİİRT

VİZYON

Öncelikli amacımız Atatürk’ün getirmiş olduğu ilke ve inkılaplar doğrultusunda, çağdaş eğitimi hedefleyen, üreten, sanatta, sporda, kültürel ve bilimsel faaliyetlerde öncü olmayı ilke edinen, öğrenmeyi öğrenen nesiller yetiştirmektir. Aynı zamanda Türkiye’nin en kaliteli köy okullarından biri olmayı hedeflemekteyiz.

MİSYON

Türkçeyi ve yabancı dili (İngilizce) etkili bir biçimde öğrenmelerini, kullanmalarını sağlamayı, öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre bir üst öğrenime hazırlamayı, kendine güvenen, katılımcı, araştırmacı, kendisiyle ve çevresiyle barışık bireyler yetiştirmeyi, çağdaş ve modern eğitim imkânlarını öğrencinin eğitimine sunmayı amaçlar. Merkez okullarla aradaki farkı en aza indirip aynı kalitede eğitim vermeyi planlar.

BAŞARILAR

2022-2023 Eğitim-öğretim dönemi Birleştirilmiş Sınıflar Arası Bilgi Yarışmasında 3.olarak dereceye girdik.

Tam gün

Soba

Öğrenci/öğretmen servisi

Uydu İnternet (VSAT)

SİİRT-63 KM ERUH-11 KM

Siirt -Eruh yolu üzerinde Eruh´a 11 km uzaklıktadır.